Силует на залез

Елен лопатар, на фона на последни есенни лъчи

Марка: Canon

Модел: Canon EOS-1D X

ISO: 100

Дата на заснемане: 16.10.2019 18:09

Бленда: 18

Скорост на затвора: 1/5000

Фокусно разстояние: 560.0 mm (35mm еквивалент: 560.0 mm)

Качена: 28.11.2019 22:33